Новото гадже на Димитър Рачков - Мис Плеймейт 2017 Анита Димитрова,

...
Новото гадже на Димитър Рачков - Мис Плеймейт 2017 Анита Димитрова,
Коментари Харесай

Гаджето на Рачков: Не съм с него за пари

Новото гадже на Димитър Рачков -  " Мис Плеймейт " 2017 Анита Димитрова, отвърна на изказванията, че тя единствено го употребява за финансови облаги.

“Подобни приказки доста ме огорчават. Обичам Митко откровено от първия миг. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, макар че за плеймейтките се приказват какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са желали да са с мен, тъй че, в случай че задачата ми е била да съм с полицай, до момента да съм я постигнала ”, безапелационна е хубавицата, пише  " Уикенд ".

Твърди се, че господарят на ефира и сексапилната русокоска са се срещнали преди няколко месеца по време на снимките за новата ария на братя Аргирови „ Ние ”. Рачков неотдавна се появи в компанията на новата си възлюбена на звездното празненство за ЧРД на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. На купона участваха и остарялата обич на тв водещия Мария Игнатова, която също се появи с новото си гадже - Ивайло Нойзи Цветков. Димитър и Мария се разделиха в края на 2018-а след съвсем 5-годишна връзка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР